Felhasználási feltételek

Az oldal igénybevételével és annak használatával tudomásul veszed és elfogadod, hogy a szolgáltatás felhasználása kizárólag az ezen oldalon leírt feltételek betartása és egyéb írások tudomásulvétele mellett engedélyezett.

1) Kizárólag olyan műveket tölthetsz le az internetről a szolgáltatás segítségével, amely megfelel az alábbi pontok egyikének:

  • Nem áll jogvédelem alatt a letöltendő tartalom.
  • A letöltendő mű a saját jogtulajdonodat képezi.
  • A mű letöltésére írásos engedélyed van a jogtulajdonos (vagy annak meghatalmazott képviselője) részéről.

2) Elfogadod az oldal használatával, hogy az általad használt informatikai eszközön (pl.: PC, Laptop, mobil, tablet) harmadik felek (például.: Google) úgynevezett sütiket (“cookie”-kat) helyezhetnek el az általad használt éppen használt böngészőprogramodon keresztül vagy úgynevezett “webes letapogatás” által különböző adatokat gyűjthetnek össze a hirdetést megjelenítő weboldalon (youtube-mp3.hu) történő megjelenítésének közben.

 

3) A szolgáltatás üzemeltetését nem a youtube-mp3.hu, hanem a youtube2mp3.cc (továbbiakban: “szolgáltató”) végzi. A szolgáltatás helyes (technikai, jogi és naprakész) működéséért a szolgáltató felel, ráhatása a program működésére csak neki van.

4) A YouTube-MP3.hu célja: Mivel napjainkban rendkívül népszerűek lettek a különböző külföldi letöltő programok igénybevétele, szeretnénk hozzájárulni azok helyes használatához. Ennek érdekében létrehoztuk magyar nyelven ezt az oldalt, hogy a szolgáltató legfontosabb használati feltétele magyar nyelven is mindenki számára érthető legyen: Szerzői jog védelem alatt álló művek írásos engedély nélküli letöltése szigorúan tilos!

5) A szolgáltató felhasználási feltételei ide kattintva ismerhető meg. Jelen webhely használatbavételének feltétele ezen feltételek megismerése is. Azonban mivel az idegennyelvi nehézségek miatt a pontos megismerés nem lehetséges, szerettük volna a legfontosabb pontját magyar nyelven megismertetni a felhasználókkal. Ezáltal kívánunk küzdeni a kalózkodás terjedése ellen!

6) A youtube-mp3.hu site használatának ideje alatt kriptovaluta bányászatot folytathat a számítógéped, mobil eszközöd felhasználásával, ami megnövekedett erőforrást igényelhet, ami által az eszközöd ventilátora erőteljesebb hűtésbe kezdhet.

7) Amennyiben nincs biztos információd arról, hogy egy interneten lévő mű legálisan letölthető e, kérjük nézz vissza később weboldalunkra. Tervezünk összeállítani egy ingyenes, zene listát, amiről válogatva bármit letölthetsz kedved szerint.

 

Ön egy jogvédelem alatt álló mű jogtulajdonosa és szeretné letiltatni, hogy letölthető legyen az Ön által tulajdonolt tartalom a szolgáltatással? Kérjük, lépjen kapcsolatba ide kattintva a szolgáltatóval